Italiaanse proeverijen in Haarlen

Wijn & Spijs op de Italiaanse manier in 2 avonden 
Deze speciale manier van wijn en spijs combineren heb ik geleerd op de Italiaanse Sommelier opleiding. De combinaties die ik zelf maak doe ik volgens deze methode. En dat ga ik jullie leren. Als je dit onder de knie hebt dan is het combineren een feest. Voor verdere informatie en/of opgeven klik hier.
Haarlem: woensdag 8 en 29 oktober.

Association

Wijn en Spijs Italiaanse methode ‘terugkom avond’
Voor diegenen die de 2 daagse wijn/spijs hebben gevolgd is er een terugkom-avond met een kleine herhaling van de les en vele oefengerechten met wijnen die we samen bespreken aan de hand van het schema. Interesse? Laat het me dan even weten door een mailtje te sturen naar info@gabriellesalvatore.nl. Haarlem: woensdag 19 november.

Vintage Italië: de Italiaanse Boeren keuken & wijn met Terri Salminen & Salvatore  1 avond 
De eerste twee avonden zaten meteen vol dus we gaan door in het najaar. Een proeverij en masterclass van de pure Italiaanse keuken. Op deze avond leert u de leukste kant van Italië; het pure eten met een goed glas wijn. Terri Salminen, private chef en docent van de traditionele Italiaanse keuken, laat u zien hoe je met een paar eenvoudige en pure ingrediënten de mooiste smaken op tafel tovert. U blijft lekker zitten aan tafel en Terri vertelt en demonstreert. Ik serveer de wijn.
Voor meer informatie klik hier.
Haarlem: woensdag 1 oktober​.