Importeur / restaurant / winkelier gezocht voor wijnen van San Clemente Umbrië

Op zoek naar nieuwe importeurs – of meer omzet voor de wijnen via de fa. Storm uit Heythuisen. Deze laatste heeft 2 wijnen in het assortiment.

Het bedrijf is naarstig op zoek naar nieuwe afzet gebieden door de Corona crisis getroffen. De prijzen waren al heel intersant dus daar ligt het niet aan. De wijnen, een prachtge selectie van de autochtone druiven die in Umbrië gebruikt worden, zijn Trebbiano en Grechetto als witte druiven en de sangiovese en de Sagrantino di Montefalco als belangrijkst rode druiven. Hier liggen kansen voor een importeur of restauranthouder – inkoper.


De rode wijnen zijn al te koop op de Nederlandse markt bij de fa. Storms in Heythuizen (Limburg) Dit bedrijf geeft quantum korting op de wijnen. Kijk zelf op https://storms.nl/wijnhuis/san-clemente-montefalco

Meer weten, de wijnen proeven? Wij hebben een sample liggen voor geinteresseerden. Deze flessen worden eind augustus geopend – in afspraak met pontiële klanten. De Italiaanse sommelier Vereniging bemiddelt zonder kosten en commerciële doelen. Wij zijn ambassadeurs voor Italiaanse wijnen en u kunt ons altijd om advies vragen.

Neem contact op: Ed Baten – 0651 222 009
of mail naar: italia-sommelier.nl