Najaar Programma Italiaanse masterclass wijn & spijs + importeurs gevraagd + proef Vini Natura en BIO wijnen in Utrecht zo 30 aug

Zie agenda in menu of ga naar: www.pura-passione.nl/agenda

Geniet van wijn en heerlijke passende hapjes erbij. Italiaanse wijnen en vooral van een gezellige en leerzame avond! Direct een voucher kopen voor een masterclass met 6 of 10 wijnen ga naar de website www.bio-wijn.nl of direct naar de voucher

———————————————-

Importeurs gezocht – een nieuwe rubriek. Zoek mee naar een importeur voor Clemente uit Umbrië

———————————————-

Ciao ! Kom BIO – vini Natura wijnen proeven

Voor wie Italië en de zon in het glas wil proeven en zou willen ervaren hoe Natuurwijn nou eigenlijk smaakt: Zondagmiddag 30 augustus van 14.00- 18.00 uur zomerse Italiaanse bio- en natuurwijnproeverij in tuin aan de Lekdijk bij Wijk bij Duurstede. 

Je proeft kwaliteit, originaliteit en vooral lekkere wijnen- al is de definitie van lekker natuurlijk voor iedereen anders. Maar des te fijner is het als je keuze ook zo gezond mogelijk is en bijdraagt aan biodiversiteit e.a. Mocht (die) zondag niet uitkomen dan is een proeverij thuis of op de zaak ook mogelijk.

De proeverij op de 30e is in twee shifts verdeeld- om aantal mensen te spreiden. Een gezellige laagdrempelige proeverij van mooie wijnen BIO en natuur wijnen. Verwacht opwekkende bubbels, fris wit, oranje en heerlijke rosé en rood.
Vooraf aanmelden verplicht (tot een week van te voren). Bij aanmelden graag aangeven naar welke shift je voorkeur uitgaat. 

Voor meer info en kaartjes: https://www.divinonatura.nl/product/zomerse-italiaanse-bio-en-natuurwijn-proeverij-in-tuin-aan-lekdijk-in-wijk/ .